Punch Creative

AUDIO • VIDEO • DESIGN The Key to Creativity

Punch Creative ontwerpt van huisstijl tot complete website. We werken aan het design, van schets tot eindresultaat, altijd in overleg met de opdrachtgever. Een verzorgde website is per slot van rekening hét visitekaartje voor elk bedrijf.

More

Wordpress development & design

Punch Creative is gespecialiseerd in Wordpress development en past Wordpress toe als content beheer systeem voor websites. Met licenties voor twee frameworks bieden we een ruime keuze uit unieke website layouts of kunnen we de layout naar wens opmaken.

Na oplevering werk je eenvoudig zelf de website bij en voeg je afbeeldingen of pagina’s toe aan de website. We gooien je zeker niet in het diepe maar helpen je op weg met een handleiding en persoonlijke uitleg.

Een website is hèt online visitekaartje van uw onderneming. Mensen die op zoek zijn naar uw dienstverlening of product zullen tegenwoordig veelal met een tablet of een mobieltje uw website bezoeken. Punch Creative kan er voor zorgen dat op alle scherm formaten de website overzichtelijk, sprankelend en leesbaar over zal komen.

Daarvoor wordt gebruik gemaakt van Wordpress en een template framework. Wordpress is een solide basis voor een website en biedt de mogelijkheid voor de eigenaar om zelf pagina’s en berichten te plaatsen en bij te werken. Het template framework maakt het beheer overzichtelijker en biedt extra functionaliteit zonder dat je daarvoor kennis van html opmaak of programmeren nodig hebt.

Punch Creative heeft een licentie voor twee frameworks en zal één van deze licenties aan u beschikbaar stellen.

Punch Creative levert uw website werkend af en zal uitleg geven over hoe u zelf e.e.a. kan bewerken in Wordpress. Indien we ook de hosting van de website verzorgen zullen we periodiek de beveiligingsupdates uitvoeren voor Wordpress, plugins die gebruikt zijn en het gebruikte framework. Wilt u er echter verzekerd van zijn dat de website altijd up to date is en we de werking van plugins in de gaten houden, denk bijvoorbeeld aan een contact formulier, dan kunt u overwegen een onderhoudscontract met Punch Creative aan te gaan.

Een website kan niet zonder hosting. Start u met een website dan kunnen we de domeinnaam voor u registreren, uiteraard op uw naam, en hosting van de website aanbieden. Hosting houdt in dat er ruimte op een server gereserveerd is voor de bestanden en data van uw website. Deze server is rechtstreeks verbonden met de backbone van internet.

Is uw domeinnaam al geregistreerd dan kunnen we middels DNS instellingen de hosting door laten verwijzen naar de server waar we uw website zullen hosten.

Als Punch Creative de hosting verzorgt bent u er van verzekerd dat er zonder tussenkomst van een helpdesk snel gehandeld kan worden bij aanpassingen of als er problemen zijn.

Voor een veilige en betrouwbare email oplossing raden we Google G-Suite aan.